Prima pagina
Despre noi
Pachete
Blog
CONTACT

Serviciul de SMS Gateway te ajuta sa mentii o legatura permanenta cu afacerea ta chiar daca nu esti in birou, in fata calculatorului sau esti in concediu la munte, acolo unde semnalul de date joaca feste. Serviciul face practic legatura dintre aplicatiile online pe care le folosesti pentru business si telefonul mobil astfel incat sa stii in orice moment daca un echipament are defectiuni si necesita o interventie imediata.

De fiecare cand se intampla un eveniment care iti solicita interventia imediata, vei primi un SMS care iti descrie problema astfel incat sa poti interveni prompt pentru rezolvarea ei. Acesta este doar un tip de alerta pe care il propunem prin serviciul se SMS Gateway. Alte functii pentru care poti opta sunt:

Practic, prin serviciul nostru de SMS Gateway, oferim posibilitatea transmiterii in regim SMS a unei game variate de notificari. Serviciul beneficiaza de acoperire nationala.

Lorem Ipsum

HomeAboutServices

Lorem Ipsum

ProductsContact

Lorem Ipsum

HomeBlog

Lorem Ipsum

ServicesAbout

Get in touch

1234 Footer St,
Footville,
Iowa,
753402

Social

twitterfacebookgoogle-plusenvelopelinkedinyoutube-playdribbblebehancetwitchyelpwhatsappglide-ghomebookbookmarkcartphone-handset